Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Megbízható hőszolgáltatás

Gondnélküli meleg otthon

Újvidéki Távfűtőművek

Közművesítési Közvállalat

Újvidék

Értesítések SMS-ben

Az újvidéki távfűtőmű még egy tájékoztatási eszközt is alkalmaz a fűtés és használati melegvíz szolgáltatás megszakadásáról időben és közvetlen módon történő tájékoztatás érdekében- tájékoztatást SMS-en keresztül.

Az újvidéki fűtőmű minden olyan felhasználót, aki a szolgáltatási információk SMS-ben történő elküldéséhez szükséges adatokat megadta, időben értesíti a hőenergia-szolgáltatásban bekövetkezett  megszakításokról.

Ezáltal a felhasználókat értesítjük a fűtés és a használati melegvíz-szolgáltatás megszakadásának okáról, valamint a hibaelhárítási munkálatok kezdetéről és tervezett befejezéséről. A szóban forgó munkák az újvidéki fűtőmű illetékességi területére vonatkoznak mint, amilyen a melegvíz-hálózaton bekövetkezett károk elhárítására, ide tartoznak a  lakásokban történő beavatkozások is, amelyek olyan vállalatok hatáskörébe  tartoznak, amelyekkel lakás- és üzlettulajdonosok szerződést kötöttek a házi berendezések karbantartására.

A felhasználók SMS-ben történő értesítése díjtalan! Az Újvidéki Távfűtőmű korszerű tájékoztatási szolgáltatást nyújt SMS-ben minden olyan ügyfelének,  aki Ügyfelekkel fentartott kapcsolatok osztálynak beküldi a lakímét és telefonszámát.

SMS-szolgáltatás

Kérjük Önt, írja be az adatait a meglévő űrlapon, hogy értesíteni tudjuk SMS-ben a hőenergia-szolgáltatás megszakadásáról.

    Hőenergiatermelés és -ellátás Újvidék területén

    A vállalatunk alapértékei a közösség és ügyfelek tisztelete, tapasztalat és szakértelem, tanulási vágy, egyéni és szervezeti fejlesztés és a környezeti felelőségvállalás.