Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Поуздана услуга

Топли дом без бриге о услузи грејања

Јавно комунално предузеће

"Новосадска топлана" Нови Сад

Информисање корисника путем СМС-а

У циљу омогућавања правовремене и директне информације о прекиду у испоруци топлотне енергије за грејање и припрему топле потрошне воде, Новосадска топлана пружа својим корисницима још један вид информисања – информисање путем СМС-а.

Новосадска топлана благовремено обавештава све кориснике, који су доставили неопходне податке за слање сервисних информација путем СМС-а, о прекидима у испоруци топлотне енергије.

Овим путем се обавештавају корисници и о узроку прекида грејања и испоруке топле воде, као и o почетку и предвиђеном завршетку радова на санирању квара. Радови, о којима је реч, односе се на отклањање хаварија на вреловодној мрежи, што је у надлежности Новосадске топлане, и нa интервенцијe на кућним инсталацијама, које су у надлежности предузећа с којим власници станова и пословних простора имају склопљен уговор о одржавању кућних инсталација.

Обавештавање корисника путем СМС-а је бесплатно! Савремену услугу информисања путем СМС-а Новосадска топлана пружа свим својим корисницима који доставе податке о адреси и броју мобилног телефона Kорисничком центру.

СМС сервис

Позивамо Вас да упишете своје податке у постојећи формулар како бисте могли да примате обавештења о прекидима у испоруци топлотне енергије путем СМС-а.

    Производња и снабдевање топлотном енергијом на подручју Новог Сада

    Поштовање заједнице и корисника, искуство и стручност, жеља за учењем, индивидуални и организациони развој те еколошка одговорност су темељне вредности нашег предузећа.