Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Поуздана услуга

Топли дом без бриге о услузи грејања

Јавно комунално предузеће

"Новосадска топлана" Нови Сад

Кориснички центар

ЗАДОВОЉСТВО КОРИСНИКА ПРИОРИТЕТ ТОПЛАНЕ

Јавно комунално предузеће “Новосадска топлана“ Нови Сад континуирано ради на унапређењу односа с потрошачима и изградњи обостраног поверења. Приоритет у пословању Предузећа је висок степен задовољства потрошача пруженом услугом, те је управо због тога корисницима услуга Новосадске топлане доступна канцеларија Корисничког центра у којој могу добити све информације у вези са пружањем услуга Предузећа и упутити примедбе или похвале на квалитет услуга.

РАДНО ВРЕМЕ КОРИСНИЧКОГ ЦЕНТРА НОВОСАДСКЕ ТОПЛАНЕ

Просторије Корисничког центра, у Улици Владимира Николића број 1, отворене су радним данима од 7 до 20 часова и суботом од 7 до 15 часова.

За све информације, као и подношење рекламација на квалитет испоруке топлотне енергије, корисници се могу обратити Корисничком центру Новосадске топлане позивањем броја 0800-100-021, сваког дана од 6 до 22 часа.

У циљу унапређења квалитета комуникације са корисницима услуга и примене мера превениције преношења вируса COVID-19 непосредним контактом, са радом je почeo  СМС сервис Новосадске топлане за пријаву рекламација на квалитет услуга. Корисници имају могућност да на бројеве телефона 064/81–81–580 и 064/81–81–581 сваког дана од 6 до 22 часа, путем СМС поруке пријаве рекламацију на квалитет испоруке топлотне енергије за грејање и припрему топле потрошне воде. У СМС поруци је потребно навести име и презиме, тачну адресу, спрат и број стана на који се рекламација односи, као и кратак опис рекламације, а све у циљу што ефикаснијег решавања пријављеног проблема. Наведени бројеви телефона служе ИСКЉУЧИВО за пријаву рекламација путем СМС поруке и апелујемо на кориснике услуга да поменуте бројеве не користе у друге сврхе.

У случају цурења на кућној инсталацији, због хитности интервенције и доступности телефона корисницима 24 сата, потребно је позвати на број телефона 4881-105, који је на располагању искључиво за ту врсту пријаве.

Производња и снабдевање топлотном енергијом на подручју Новог Сада

Поштовање заједнице и корисника, искуство и стручност, жеља за учењем, индивидуални и организациони развој те еколошка одговорност су темељне вредности нашег предузећа.