Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Поуздана услуга

Топли дом без бриге о услузи грејања

Јавно комунално предузеће

"Новосадска топлана" Нови Сад

Пражњење инсталација

У току грејне сезоне:

Корисници могу да поднесу захтев за пражњење због радова на кућној инсталацији ради санације кварова који су примећени током грејне сезоне. Цена пражњења кућних инсталација у току грејне сезоне, према Одлуци Надзорног одбора ЈКП „Новосадска топлана“ Нови Сад од 20.02.2019. године, износи 2.334,00 динара.

Ван грејне сезоне:

Захтев за пражњење кућне инсталације корисници могу да поднесу и ван грејне сезоне, када цена услуге пражњења према Одлуци ЈКП „Новосадска топлана“ Нови Сад од 20.02.2019. године, износи 2.131,00 динара.

У случају да  након пражњења објекта, а пре новог пуњења, има потребу за радовима на кућној инсталацији нови корисник који се снабдева топлотном енергијом преко исте кућне инсталације, тај корисник је дужан да  уплати износ од 720,00 динара за трошкове контроле припреме.

У грејној сезони (услед хаварија):

У случају потребе за хитним уласком у топлотну подстаницу због цурења на инсталацији грејања и топле потрошне воде потребно је назвати Кориснички центар ЈКП „Новосадска топлана“ Нови Сад на број телефона 021 4881 105.

ОБРАСЦИ ЗА ПРЕУЗИМАЊЕ

Захтев за пражњење кућне инсталације грејања
Захтев за затварање топле потрoшне воде
Захтев за откључавање подстанице
Како попунити уплатницу?

Производња и снабдевање топлотном енергијом на подручју Новог Сада

Поштовање заједнице и корисника, искуство и стручност, жеља за учењем, индивидуални и организациони развој те еколошка одговорност су темељне вредности нашег предузећа.