Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Megbízható hőszolgáltatás

Gondnélküli meleg otthon

Újvidéki Távfűtőművek

Közművesítési Közvállalat

Újvidék

Fűtési rendszer leürítése

 Fűtési idény estén:

A felhasználók a fűtési idény estén hibák javítása érdekében igényelhetnek leürítést.

Az Újvidéki Távfűtőművek Közművesítési Közvállalat Felügyelő Bizottságának 2019. február 20. meghozott határozata alapján a fütési idény alatti lakásban történő leürítés ára 2334,00 dinár.

Fűtési idényen kívül:

A felhasználóK fűtési idényen kívül is benyujthatnak kérvényt az otthoni berendezés leürítésére, ilyenkor a leürítési szolgáltatás ára az Újvidéki Távfűtőművek Közművesítési Közvállalat Felügyelő Bizottságának 2019. február 20 meghozott határozata szerint 2131,00 dinár.

Abban az esetben, ha a leürítés után  szükség van munkálatokra a berendezésen, újratöltés előtt az új felhasználó, az előkészületi ellenőrzés költségeire 720,00 dinárt köteles fizetni.

Fűtési idény idején (káresemény):

Abban az esetben, ha sürgős beavatkozásra van szükség a fűtőállomáson a fűtési és használati melegvíz berendezésen fellépő szivárgás miatt, hívja fel Újvidéki Távfűtőművek Közművesítési Közvállalat Panaszirodáját a 021 4881 105 telefonszámon.

ÜRLAPOK LETÖLTÉSE

Kérelem a házi rendszer leürítésére
Kérelem a melegvíz elzárására
Kérelem az alállomás kizárására
Hogy töltsem ki a befizetési csekket?

Hőenergiatermelés és -ellátás Újvidék területén

A vállalatunk alapértékei a közösség és ügyfelek tisztelete, tapasztalat és szakértelem, tanulási vágy, egyéni és szervezeti fejlesztés és a környezeti felelőségvállalás.