Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у суботу, 20. јула 2024. године, наставља започете радове на изградњи магистралног вреловода и прикључака у Улици Ива Андрића.

У овој фази радови ће се изводити на преласку Улице Ива Андрића наспрам објекта 7-9, у зони раскрснице са Улицом хероја Пинкија.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, одређује се привремена измена режима саобраћаја.

За време извођења радова забрањује се саобраћај у делу Улице Ива Андрића. Из правца Улице хероја Пинкија забрањује се десно скретање у Улицу Ива Андрића. Из правца Улице цара Душана у Улици Ива Андрића одређујe се обавезно скретање десно у Улицу хероја Пинкија. Из правца Улице народног фронта Улица Ива Андрића постаје слепа, али ће бити омогућен улазак и излазак возила на локалну саобраћајницу код објекта 9-11.

Јавност ће, у складу са динамиком извођења радова, благовремено бити обавештена о наредним фазама и изменама режима саобраћаја.

Планирани рок за завршетак радова на преласку Улице Ива Андрића је 30. јул 2024. године, а завршетак радова по свим фазама је до 31. августа 2024. године.

Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

 

                                                                                                              Одељење за односе с јавношћу