Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

На овогодишњем Међународном сајму енергетике и инвестиција који се одржава у Новом Саду, Новосадска топлана је добитник чак две престижне награде. Пожртвован рад у померању стандарда у области енергетике и система даљинског грејања у Србији крунисан је Наградом за најбољу компанију из области енергетике, као и Наградом директора Новосадске топлане Добросава Арсовића за најуспешнијег менаџера у енергетици.
У тренутку преузимања дужности директора Новосадске топлане, Добросав Арсовић затекао је дуг од преко 3 милијарде динара. Данас је Топлана ликвидно и солвентно Предузеће, све обавезе измирује на време, није корисник ни текућих ни капиталних субвенција Града Новог Сада, остварује добит и уплаћује средства у буџет Града, а да притом реализује велике инвестиције уз континуирано снижење цена услуга којих је у овој грејној сезони било чак два, а од када је директор Арсовић на челу Предузећа, укупно четири.
ЈКП „Новосадска топлана“ ће наставити тренд унапређења пословања и квалитета услуге јер, на послетку, задовољство корисника је највећа и најважнија награда за Предузеће.
Центар  за односе с јавношћу

nagrada

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *