Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у четвртак, 28. септембра 2017. године, почиње сa радовима на изградњи вреловодног прикључка за објекат у Улици Максима Горког 15, у оквиру реконструкције и изградње вреловода у блоку зграда између улица – Стражиловска, Радничка и Максима Горког.
Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, одређује се привремена измена режима саобраћаја у улицама Максима Горког, Стражиловској и Радничкој. У првој фази радова у Улици Макисма Горког од броја 11 до броја 15, у зони извођења радова, укида се десна саобраћајна трака, паркинг и бисиклистичка стаза. У другој фази радова у Стражиловској улици заузима се једна саобраћајана трака, на парној страни улице код објекта у Радничкој улици број 19, а саобраћај у Стражиловској улици ће се одвијати уз наизменично пропуштање возила. У трећој фази радова у Радничкој улици, у блоковском делу између зграда на броју 17-19, према објектима у улици Максима Горког код броја 10-12, биће забрањено паркирање.

Привремена измена режима саобраћаја важи од 28. септембра 2017. године, по фазама у складу са динамиком одвијања радова, до 6. новембра 2017. године.

Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

Центар за односе с јавношћу

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *