Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад, у четвртак, 24. јуна 2021. године, почиње са радовима на реконструкцији вреловода у блоку Булевара ослобођења и Тургењеве улице.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у улицама Тургењевој и Бранимира Ћосића и у режијским саобраћајницама у блоку Булевара ослобођења и Тургењеве улице.

За време извођења радова биће привремено затворена за саобраћај режијска саобраћајница у Тургењевој улици испред броја 10-14, а скретање из Улице Бранимира Ћосића према овом делу Тургењеве улице биће онемогућено.
Режијска саобраћајница у Тургењевој улици за објекте на Булевару ослобођења број 46А-56, биће затворена за саобраћај током извођења радова.
Саобраћајна трака уз непарну страну Тургењеве улице испред броја 3-5 биће повремено затварана због потребе приступа грађевинске механизације, а саобраћај ће се одвијати уз наизменично пропуштање возила уз ограничење брзине на 30 km/h.

Привремена измена режима саобраћаја ће трајати до 9. августа 2021. године.

Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

 

Центар за односе с јавношћу

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *