Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

У петак, 27. августа 2021. године, Топлана у оквиру раније започетих радова на реконструкцији вреловода и вреловодних прикључака у блоку Булевара краља Петра I и Улице Краљевића Марка почиње другу фазу радова на Булевару краља Петра I, у делу од Улице браће Јовандић до Улице Краљевића Марка.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

У другој фази радова на реконструкцији вреловода и вреловодних прикључака у блоку Булевара краља Петра I и Улице Краљевића Марка за саобраћај ће бити затворена коловозна трака уз непарну страну дела Булевара краља Петра I, од Улице браће Јовандић до Улице Краљевића Марка, а комплетан саобраћај се преусмерава у другу коловозну траку у којој ће се саобраћај одвијати двосмерно уз ограничење брзине кретања на 30 km/h. Прва фаза радова на делу Булевара краља Петра I, од Булевара ослобођења до Улице браће Јовандић је и даље у току тако да се постојећој измени режима саобраћаја додаје измена у оквиру друге фазе радова.

Планирани рок за завршетак друге фазе радова на реконструкцији вреловода и вреловодних прикључака у блоку Булевара краља Петра I и Улице Краљевића Марка је 20. октобар 2021. године.

Такође, у оквиру радова на реконструкцији вреловода и вреловодних прикључака у блоку Булевара краља Петра I и Улице Краљевића Марка у понедељак, 30. августа 2021. године, Топлана почиње и трећу фазу радова која подразумева забрану саобраћаја на раскрсници Булевара краља Петра I и Улице браће Јовандић, због чега Улица браће Јовандић постаје слепа улица из смера улица Димитрија Аврамовића и Краљевића Марка према Булевару краља Петра I.

Планирани рок за завршетак треће фазе радова на реконструкцији вреловода и вреловодних прикључака у блоку Булевара краља Петра I и Улице Краљевића Марка је 10. септембар 2021. године.

Наведени радови неће утицати на квалитет испоруке топлотне енергије током грејне сезоне.

Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

Центар за односе с јавношћу