Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у среду, 8. септембра 2021. године, у оквиру већ започетих радова на реконструкцији вреловода у блоку Булевара краља Петра I и Улице Краљевића Марка, започиње радове који обухватају измену режима саобраћаја на Булевару краља Петра I у делу од раскрснице са Улицом Краљевића Марка до Улице Змај Огњена Вука број 19 (ДЗ „Јован Јовановић Змај“).

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

У oвој фази извођења радова, за саобраћај ће бити затворена саобраћајна трака уз непарну страну Булевара краља Петра I (укључујући и ракрсницу), од дела Улице Краљевића Марка до Змај Огњена Вука број 19, а комплетан саобраћај се преусмерава у другу саобраћајну траку, у којој ће се саобраћај одвијати двосмерно уз ограничење брзине на 30 km/h.
Током извођења ове фазе радова Улица Краљевића Марка постаје слепа из смера Улице Житни трг према Булевару краља Петра I.
Раније започети радови (из претходне фазе) на делу Булевара краља Петра I од Булевара ослобођења до Улице Краљевића Марка се настављају, а постојећој (још увек важећој) измени режима саобраћаја додаје се ова нова, с тим што се истовремено са наставком радова завршавају радови на раскрсници Булевара краља Петра I и Улице Браће Јовандић, те се ова раскрсница отвара за саобраћај.

Планирани рок за завршетак радова у овој фази реконструкције вреловода је 20. октобар 2021. године.

Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

Центар за односе с јавношћу