Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у понедељак, 8. маја 2023. године, почиње радове на реконструкцији вреловода у Улици Мише Димитријевића и Гогољевој улици.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја, а наведени радови ће се изводити у две фазе.

Фаза 1
Током прве фазе радова обуставља се саобраћај у делу раскрснице Улице Мише Димитријевића са Гогољевом улицом, тако да Улица Мише Димитријевића остаје проходна за саобраћај.
Одређује се обавезан смер „десно“ и „лево“ у Гогољевој улици из смера Толстојеве улице ка Улици Мише Димитријевића. Такође, Гогољева улица постаје слепа из смера Улице Дожа Ђерђа према Улици Мише Димитријевића.

Фаза 2
Током друге фазе радова обуставља се саобраћај у Улици Мише Димитријевића од кућног броја 9 до Гогољеве улице, као и део Улице Мише Димитријевића од кућног броја 7а до кућног броја 9б.

У зони радова биће онемогућено паркирање возила.

Привремена измена режима саобраћаја за прву фазу радова, важи од 8. маја до 24. мајa 2023. године, а за другу фазу од 18. маја до 30. јуна 2023. године.

Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

Одељење за односе с јавношћу