Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у понедељак, 12. јуна 2023. године, почиње са радовима на реконструкцији вреловода у Футошкој улици од броја 54 до Улице Николе Тесле.

 

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја, према следећим фазама:

У првој фази раскопава се коловоз, зелена површина, бициклистичка стаза и тротоар у Футошкој улици, од кућног броја 54 до раскрснице са Улицом Николе Тесле. При извођењу радова саобраћај ће бити обустављен у левој коловозној траци (до парне стране Футошке улице), а одвијаће се двосмерно у десној коловозној траци.

Планирани рок за извођење ове фазе радова је 17. јул 2023. године.

 Друга фаза радова почиње 6. јула 2023. године,  раскопавају се коловоз, уређене зелене површине, бициклистичке стазе и тротоар у Футошкој улици (зона раскрснице са Улицом Браће Рибникар). При извођењу радова, од раскрснице са огранком улице Браће Рибникар, који води ка бензинској пумпи до семафора раскрснице улица Футошке и Браће Рибникар, саобраћај ће бити преусмерен у леву коловозну траку.

Планирани рок за извођење ове фазе радова је 20. јул 2023. године.

У трећој фази радова која почиње 11. јула 2023. године, раскопава се коловоз и тротоар у улицама Николе Тесле од раскрснице са Футошком улицом до кућног броја 8, и Улица Ђорђа Бешлина од Улице Николе Тесле до објекта у Улици Ђорђа Бешлина 18. За време трајања радова обуставља се потпуно саобраћај.

Планирани рок за завршетак ове фазе радова је 10. август 2023. године.

 

Измене режима саобраћаја из све три фазе радова остају на снази до 10. августа 2023. године, за када је и планиран рок за завршетак свих радова на овој деоници.

Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.                                                                                                                                                                                        

 

                                                                                                                  Одељење за односе с јавношћу