Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у среду, 14. јула 2021. године, у оквиру већ започетих радова на реконструкцији вреловода у блоку Булевара ослобођења и Гагаринове улице, започиње радове на Булевару краља Петра I, у зони раскрснице са Гагариновом и Улицом Бранимира Ћосића.

 

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

 

За време извођења радова у овој фази биће забрањен саобраћај у једној сaобраћајној траци Булевара краља Петра I, у делу од Булевара ослобођења до Гагаринове улице због чега ће се у другој саобраћајној траци саобраћај одвијати двосмерно уз ограничење брзине кретања возила до 30 km/h и укида се бициклистичка стаза у зони радова.

Такође, биће онемогућено скретање лево у Улицу Бранимира Ћосића са Булевара краља Петра I, док ће у супротном смеру, у раскрсници Булевара Ослобођења и Булевара краља Петра I, бити онемогућено скретање лево ка Железничкој станици и возила која се крећу Булеваром ослобођења у смеру од Железничке станице ка Мосту слободе, неће моћи да скрећу десно на Булевар краља Петра I.

 

Планирани рок за завршетак радова у овој фази реконструкције вреловода је 24. јул 2021. године, док ће о наредним фазама јавност благовремено бити обавештена.

 

Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

 

 

 

                                                                      Центар за односе с јавношћу

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *