Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u petak, 16. jula 2021. godine, u okviru već započetih radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Bulevara oslobođenja i Gagarinove ulice, nastavlja radove na prelazu Bulevara kralja Petra I, u zoni raskrsnice sa Gagarinovom i Ulicom Branimira Ćosića.

 

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

 

Za vreme izvođenja radova u ovoj fazi saobraćajna traka smera od raskrsnice Bulevara kralja Petra I sa Gagarinovom i Ulicom Branimira Ćosića ka Bulevaru oslobođenja biće zatvorena za saobraćaj. Tokom radova saobraćaj će se odvijati u drugoj saobraćajnoj traci dvosmerno uz ograničenje brzine kretanja vozila do 30 km/h i ukida se biciklistička staza u zoni radova.

Takođe, biće onemogućeno skretanje levo sa Bulevara kralja Petra I prema Železničkoj stanici na Bulevaru oslobođenja, dok će u suprotnom smeru, u raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Gagarinove ulice, biti onemogućeno skretanje levo u Ulicu Branimira Ćosića i vozila koja se kreću Ulicom Branimra Ćosića na raskrsnici će moći da produže pravo prema Gagarinovoj ulici ili da skrenu levo na Bulevar kralja Petra I prema Detelinari.

 

Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 24. jul 2021. godine, dok je planirani rok za završetak svih radova u bloku Gagarinove ulice i Bulevara oslobođenja 7. septembar 2021. godine.

 

 Molimo građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                      Centar za odnose s javnošću