Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад, у петак, 22. јула 2022. године, у оквиру реконструкције вреловода од ТО „Север“ до Булевара ослобођења, након завршених радова на прелазу Булевара ослобођења, започиње радове на прелазу Булевара Јаше Томића у зони раскрснице са Булеваром ослобођења.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

За време извођења радова забрањује се саобраћај у оба смера на Булевару Јаше Томића у зони раскрснице са Булеваром ослобођења, као и пешачки и бициклистички саобраћај у зони радова.
Такође, из Кисачке улице забрањује се скретање на Булевар Јаше Томића, осим за градилишна и возила ЈКП „Новосадска топлана“.
Из смера Руменачке улице ка Булевару Јаше Томића омогућава се скретање десно на Булевар ослобођења и скретање лево у петљу локалне саобраћајнице комплекса аутобуско-железничке станице.
Са Булевара ослобођења забрањује се скретање десно на Булевар Јаше Томића, а омогућава саобраћај из улица Саве Ковачевића и Краљевића Марка на Булевар Јаше Томића у смеру ка Кисачкој улици.

Планирани рок за завршетак радова на прелазу Булевара Јаше Томића је 31. јул 2022. године.

Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

Центар за односе с јавношћу