Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у среду, 19. октобра 2022. године, наставља радове на изградњи вреловода у Темеринској улици, у делу од Кисачке до Гундулићеве улице.

У овој фази радова вршиће се раскопавање коловоза у зони раскрснице улица  Темеринске и Доситејеве због чега ће, према решењу Градске управе за саобраћај и путеве, за време трајања радова Доситејева улица бити „слепа“.

Регулација саобраћаја за претходне фазе остаје остаје иста и подсећамо да се саобраћај у Темеринској одвија двосмерно у десној коловозној траци (парна страна улице). Из Темеринске улице у смеру ка центру омогућено је кретање право у Улицу Јована Суботића и скретање лево на Трг Марије Трандафил, док је из Кисачке улице онемогућено скретање лево у Темеринску улицу. Такође, из Доситејеве и Алмашке улице омогућено је укључење у Темеринску улицу само у смеру према Партизанској улици.

 

Планирани рок за завршетак радова је 1. децембар 2022. године, док ће о наредним фазама радова јавност благовремено бити обавештена.

Наведени радови неће утицати на квалитет испоруке топлотне енергије током грејне сезоне.

Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

 

                                                                          Одељење за односе с јавношћу