Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

У среду, 18. августа 2021. године, Топлана почиње са радовима на реконструкцији вреловодне мреже и прикључака у блоку Булевара краља Петра I и Улице Краљевића Марка.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова. Радови на реконструкцији наведене деонице обављаће се фазно и јавност ће благовремено бити обавештена о динамици радова, односно даљим изменама режима саобраћаја у овом делу града.

У току прве фазе радова за саобраћај се затвара саобраћајна трака уз непарну страну Булевара краља Петра I, у делу од Булевара ослобођења до Улице браће Јовандић и саобрћај ће се одвијати у другој саобраћајној траци двосмерно, уз ограничење брзине на 30 km/h. Такође, укида се крајња десна саобраћајна трака на Булевару ослобођења у делу испред раскрснице са Булеваром краља Петра I и забрањују се десна скретања на Булевар краља Петра I из смера Улице Павла Папа. На Булевару краља Петра I из смера Улице Саве Ковачевића ка Булевару ослобођења дозвољен је смер право и скретање десно, док је из смера Булевара ослобођења ка Улици браће Јовандић дозвољен смер право и скретање десно.

Током извођења поменутих радова испред кућног броја 10 на Булевару краља Петра I укида се неколико паркинг места и бициклистичка стаза, а повремено ће се заузимати и крајња десна саобраћајна трака због потребе приступа грађевинске механизације.

Планирани рок за завршетак прве фазе радова је 20. септембар 2021. године.

Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

Центар за односе с јавношћу