Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у понедељак, 3. октобра 2022. године, почиње радове на изградњи вреловода у Темеринској улици, у делу од Кисачке до Гундулићеве улице.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, одређује се привремена измена режима саобраћаја у зони радова.

 Радови ће се изводити у фазама и у првој фази вршиће се раскопавање коловоза у Темеринској улици, од Кисачке до Доситејеве улице. За време трајања радова саобраћај ће се одвијати двосмерно у десној коловозној траци (парна страна улице). Из Темеринске улице у смеру ка центру биће омогућено кретање право у Улицу Јована Суботића и скретање лево на Трг Марије Трандафил, док ће из Кисачке улице бити онемогућено скретање лево у Темеринску улицу. Такође, из Доситејеве и Алмашке улице биће омогућено укључење у Темеринску улицу само у смеру према Партизанској улици.

Планирани рок за завршетак радова је 1. децембар 2022. године, док ће о наредним фазама радова јавност благовремено бити обавештена.

 Наведени радови неће утицати на квалитет испоруке топлотне енергије током грејне сезоне.

Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

 С поштовањем,

 Одељење за односе с јавношћу