Адреса
Владимира Николића 1
21000 Нови Сад
Србија

Контакт
Телефон: 420-853, 423-712
Е-mail: osj@nstoplana.rs

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад од понедељка, 27. јула 2020. године, у оквиру радова на изградњи и реконструкцији вреловодне мреже на Булевару ослобођења и у Улици Браће Рибникар до Улице Мише Димитријевића, почиње са радовима на изградњи вреловода на раскрсници улица Браће Рибникар и Мише Димитријевића.

 

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

 

У овој фази радова део Улице Браће Рибникар затвара се за саобраћај. Из смера Футошке улице, саобраћај у Улици Браће Рибникар ће бити забрањен од Улице Дожа Ђерђа до Улице Данила Киша, уз омогућено скретање у Улицу Данила Киша. Из Улице Данила Киша, из смера од Гогољеве улице, дозвољено је скретање десно у Улицу Браће Рибникар. Из смера Булевара ослобођења у Улици Браће Рибникар биће забрањен саобраћај од Улице Данила Киша до Улице Мише Димитријевића и биће омогућено скретање у Улицу Данила Киша из Улице Браће Рибникар и излазак на Булевар ослобођења. У Улици Данила Киша из смера Булевара ослобођења обавезно је скретање „десно“ у Школску улицу, док је из Школске улице обавезно скретање „лево“ у Улицу Данила Киша према Булевару ослобођења.

      

Привремена измена режима саобраћаја ће трајати до 10. августа 2020. године.

 

 Молимо грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

 

 

Центар за односе с јавношћу

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *