Информисање корисника путем SMS-а

У циљу омогућавања правовремене и директне информације о прекиду у испоруци топлотне енергије за грејање и припрему топле потрошне воде, Новосадска топлана пружа својим корисницима још један вид информисања – информисање путем SMS-а.

Новосадска топлана благовремено обавештава све кориснике, који су доставили неопходне податке за слање сервисних информација путем SMS-а, о прекидима у испоруци топлотне енергије. Такође, овим путем се обавештавају корисници и о узроку прекида грејања и испоруке топле воде, као и o почетку и предвиђеном завршетку радова на санирању квара. Радови, о којима је реч, односе се на отклањање хаварија на вреловодној мрежи, што је у надлежности Новосадске топлане, и нa интервенцијe на кућним инсталацијама, које су у надлежности предузећа с којим власници станова и пословних простора имају склопљен уговор о одржавању кућних инсталација.
Обавештавање корисника путем SMS-а је бесплатно! Савремену услугу информисања путем SMS-а Новосадска топлана пружа свим својим корисницима који доставе податке о адреси и броју мобилног телефона Одсеку за односе с потрошачима.

Ваше име (обавезно):

Ваша адреса:

Број телефона:

Унесите код са слике: captcha

Позивамо Вас да упишете своје податке у постојећи формулар како бисте могли да примате обавештења о прекидима у испоруци топлотне енергије путем SMS-а.