Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad od ponedeljka, 27. jula 2020. godine, u okviru radova na izgradnji i rekonstrukciji vrelovodne mreže na Bulevaru oslobođenja i u Ulici Braće Ribnikar do Ulice Miše Dimitrijevića, počinje sa radovima na izgradnji vrelovoda na raskrsnici ulica Braće Ribnikar i Miše Dimitrijevića.

 

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

 

U ovoj fazi radova deo Ulice Braće Ribnikar zatvara se za saobraćaj. Iz smera Futoške ulice, saobraćaj u Ulici Braće Ribnikar će biti zabranjen od Ulice Doža Đerđa do Ulice Danila Kiša, uz omogućeno skretanje u Ulicu Danila Kiša. Iz Ulice Danila Kiša, iz smera od Gogoljeve ulice, dozvoljeno je skretanje desno u Ulicu Braće Ribnikar. Iz smera Bulevara oslobođenja u Ulici Braće Ribnikar biće zabranjen saobraćaj od Ulice Danila Kiša do Ulice Miše Dimitrijevića i biće omogućeno skretanje u Ulicu Danila Kiša iz Ulice Braće Ribnikar i izlazak na Bulevar oslobođenja. U Ulici Danila Kiša iz smera Bulevara oslobođenja obavezno je skretanje „desno“ u Školsku ulicu, dok je iz Školske ulice obavezno skretanje „levo“ u Ulicu Danila Kiša prema Bulevaru oslobođenja.

      

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 10. avgusta 2020. godine.

 

 Molimo građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

 

 

Centar za odnose s javnošću